Улюблені товари
МЕНЮ
МЕНЮ
Ми використовуємо cookies, щоб робити наш сайт кращим
Окей
Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Про Політику конфіденційності та захисту персональних даних
Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика») пояснює, як саме Lady Di збирає, використовує, зберігає та іншим чином обробляє Ваші персональні дані.

Ми зобов’язані захищати Ваші персональні дані та поважати Вашу конфіденційність. Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику, щоб дізнатися, чому і як ми збираємо, використовуємо та іншим чином обробляємо Ваші дані. Ми піклуємося про Ваші персональні дані і робимо все можливе, щоб їх захистити.

Власником наданих Вами персональних даних є ФОП Янчак Ярина Олегівна ().

Надавши Ваші персональні дані, включно з усіма даними, зібраними під час або після Ваших відвідувань цього сайту, Ви даєте свою добровільну та безумовну згоду на їхню обробку (зокрема, передавання третім особам) для будь-яких законних цілей та будь-яким чином на наш розсуд.

Вносячи свої персональні дані про оформленні Замовлення, Ви надаєте згоду направляти Вам будь-яку інформацію комерційного і/або інформаційного характеру, а також інформацію про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном, SMS, viber-повідомлення здійснювати дзвінки на вказаний Вами телефонний мобільний номер.

При виникненні питань або для отримання додаткової інформації щодо Ваших персональних даних або цієї Політики, Ви можете зв’язатися з нами за такими контактами:
+38 063 672 04 62
ladydiatelier@gmail.com
Дані, які збираються та підлягають під категорію персональних, їх зберігання
Інформація, вказана Вами у реєстраційній формі при здійсненні замовлення на сайті (ПІБ, номер мобільного телефону, e-mail, поштова адреса і т.п.), є Вашими персональними даними. Такі Ваші персональні дані є конфіденційною інформацією, збір і подальша обробка персональних даних здійснюється нами відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативно-правових актів України. Джерелом збору персональних даних є інформація, безпосередньо і добровільно Вами надана.

Зазначаючи свої персональні дані, Ви також дає згоду на використання їх для обробки Замовлень на придбання товарів, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Lady Di.

Ви надаєте право Lady Di здійснювати обробку Ваших персональних даних, в тому числі: записувати персональні дані в наші бази даних (без додаткового повідомлення про це), здійснювати зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (у разі необхідності).

Усі Ваші персональні дані обробляються конфіденційно та захищаються Lady Di.

Lady Di зобов’язується зберігати надані Вами дані безпечно, а також вживати всіх можливих заходів для захисту цих даних від втрати, неправомірного їх використання чи внесення до них змін.
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ФАЙЛИ COOKIE
При відвідуванні Вами нашого сайту наш сервер зберігає файли cookies в автоматичному режимі: найменування Вашого провайдера інтернет-послуг, найменування інтернет-сайту, з якого Ви потрапили на наш сайт, а також дату і тривалість Вашого відвідування. Ми оцінюємо зазначені дані лише в статистичних цілях і лише в анонімній формі.
Файли cookies, що збираються на нашому сайті, є знеособленими, тому вони не вважаться персональними даними згідно чинного законодавства України.
Щоб відмовитись від використання файлів cookies, Вам потрібно змінити параметри налаштувань cookies Вашого переглядача.
У разі необхідності надання нам Ваших персональних даних на нашому сайті, Ви будете проінформовані про ціль їх надання, а також у Вас буде запитано згоду на їх обробку.
Право на конфіденційність
Ви маєте право в будь-який момент вимагати від Lady Di:
• надати Вам доступ до своїх персональних даних
• виправити помилково вставлені дані
• видалити Ваші персональні дані
• обмежити обробку Ваших персональних даних

Якщо Ви хочете отримати доступ до будь-яких особистих даних, які ми зберігаємо про Вас, або внести зміни до них, або попросити видалити будь-яку інформацію про Вас, ви можете зв’язатися з нами за такими контактами:

+38 063 672 04 62
ladydiatelier@gmail.com

Якщо ви вважаєте, що було порушено ваше право на конфіденційність, передбачене чинним законодавством про захист даних, зв’яжіться з нами. Ви також маєте право подати скаргу до відповідних уповноважених органів.

Надання даних третім особам
Ваші дані, зазначені у Замовленні є конфіденційними. Доступ до даних мають виключно уповноважені особи Lady Di і Ви, а також ці дані можуть бути надані на вимогу правоохоронних та / або інших органів відповідно до чинного законодавства (у випадках, визначених законодавством, що надає право відповідним органам отримувати обмежену у доступі інформацію для виконання своїх функцій і лише, якщо це необхідно, в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини) та для передачі третім особам (на основі публічної оферти для обробки від нашого імені з дотриманням технічних і організаційних заходів для захисту Ваших особистих даних, зокрема, але не виключно для обробки кредитних карт і платежів).

Ви погоджуєтесь на передачу своїх персональних даних третім особам в мінімально необхідних обсягах та тільки з метою виконання зобов’язань за укладеними із Вами правочинами, які відповідають об’єктивних причин збору відповідних даних.

Ми не надсилаємо Вам окремі сповіщення про кожен момент передавання Ваших персональних даних третім особам.

Термін зберігання даних
Ми зберігаємо Ваші персональні дані лише доки вони потрібні для досягнення конкретної мети обробки, з якою вони були зібрані.
Ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. Для цього Вам необхідно подати відповідний запит для видалення Ваших даних. В такому випадку, Ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 10 днів після Вашого запиту.
Набрання чинності та зміни до Політики
На дану Політику і правовідносини, що нею регулюються, поширюється дія Закону України «Про захист персональних даних».

Ми регулярно переглядаємо нашу Політику та публікуємо усі оновлення на цій сторінці у випадку зміни законодавства, що регулює обробку персональних даних.

У випадку внесення змін у Політику, ми не надсилаємо Вам окремі сповіщення про такі зміни, оскільки такі негайно відображаються на нашому сайті.